Tapahtumat

2.-3.11.2019, Voi Pyhä Jyssäys, Joensuu

Voi Pyhä Jyssäys -messuilla Joensuussa sinulla on mahdollisuus tulla kuuntelemaan lauantaina 2.11.2019 kello 10.00-11.00 ja sunnuntaina 3.11.2019 kello 13.30-14.30 luentoni ”Suomalaiset puut kehon, mielen ja sielun terveiden lähteinä”. Sunnuntaina pidän myös työpajan puuhengityksestä kello 15.00-16.30. Opettelemme puuhengityksen kulun ja käymme läpi miten eri puulajit vaikuttavat puuhengitykseen. Luentoni ja työpaja pohjautuvat kirjoihini Metsäkellintä – terveyttä luonnosta ja Metsä! Havuja sielulle. Jaan luennoillani kansanperinteen, nykytutkimustiedon sekä sukujuurieni – sääminkiläisen vesjkansan yli 700 vuotiasta metsäviisausperintöä.

Lisäksi olen näytteilleasettajana ja kerron mielelläni lisää metsäkellinnästä, puuhengityksestä ja värihengityksestä oman kehon, mielen ja sielun hyvänolon ylläpidossa. Kerron myös elinvoimankeskusjärjestelmän puhdistamisesta värihengityksillä, jotta elinvoima pääsee virtaamaan. Välitän selkeitä Vesjkansan viisausperinnöstä, kansanperinteestämme ja nykymetsätieteistä kumpuvia metsätaitoja ja tietoa sekä kutkuttavia metsäkellinnän harjoitteita omaa arkea kohottamaan.

Messuilla minulla on mukana kaksi metsäkellinnän kirjaa: Metsäkellintä – terveyttä luonnosta sekä Metsä! Havuja sielulle ja lisäksi Metsäkellijän Elämänimukortit. Näistä kaikista on luvassa mukavat messutarjoukset sekä arvonta messukävijöille. 

Sinulla on myös mahdollisuus saada noin kymmenen minuutin näytehoito elinvoimankeskusjärjestelmän puhdistamiseksi. Etsimme korteilla tukkeessa olevan elinvoimankeskuksen, joita on 13 kappaletta ja puhdistamme sen yhdessä värihengityksellä ja välittämälläni luonnonenergialla. Tästä oma messutarjous.

Metsakellinta_havuja_sielulle

31.8.2019, Repoveden kansallispuisto, Metsäkellintätaivallukset

Tule kokeilemaan veskansan juurista ja eri puulajien erityispiirteistä kehitettyjä Metsäkellintätaivalluksia luontoyhteyden syventämiseen ja oman sisimmän kuunteluun.

Rauhallisin, tanssillisin liikkein kuulostelet ja heijastelet omaa sisintäsi yhdessä mäntyjen ja veden kanssa. Metsäkellintätaivallus kumpuaa puiden erityispiirteiden lisäksi veskansalaisten ikivanhasta tavasta liikkua vesillä eli taivalluksesta. Metsäkellintätaivalluksia voisi kuvata monenkirjavaksi kuluksi elämän vesillä, omaa sielua ja luontoa kuunnellen.

Metsäkellintätaivalluksiin pääset mukaan kävelemällä noin kilometrin Repoveden kansallispuiston Saarijärven sisääntulolta Sukeltajaniemeen. (Katso luontoon.fi sivuilta karttaa.)  Ensimmäinen tuokio alkaa kello 11:00 ja kestää noin puoli tuntia. Seuraavat tuokiot alkavat tasatunnein ja viimeinen kello 16:00.

Enimmäisosallistujamäärä yhteen tuokioon on 15 henkilöä. Tuokioihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Metsäkellintätaivalluksiin osallistuminen maksaa viisi euroa (varaa tasaraha mukaan) ja kertyneet osallistumismaksut lahjoitamme Repoveden kansallispuiston kehittämiseen.

Näkymisiin Repovedellä, Mirja Metsäkellijä ja Liikuntaluotsin Maarit